Dagelijkse horoscoop

Daghoroscoop ram

Dit is de daghoroscoop voor ram

Durf op alle fronten te laten zien wat je voelt. Soms mag je ook wel jouw ongecensureerde kant laten zien. Het wordt tijd om weer eens wat passie in jouw relatie te brengen. Er moet nu nogal wat stof worden verwijderd. Het meest voor de hand liggend is dat je in je huis op tournee gaat met de stofzuiger. Misschien moet je ook de post uit zoeken.
Posted: August 23, 2017, 12:01 am

ram-horoscoop-dierenriem

Daghoroscoop stier

Dit is de daghoroscoop voor stier

Nu kun je veel moeite hebben om dingen te onthouden. Je kunt hierover mopperen en jezelf hoofdbrekens maken, maar dat zal niet veel helpen. Dat zou het probleem waarschijnlijk nog groter maken. Je wilt snel vooruit, maar dat lijkt tegen je te werken. Wellicht is het tijd om je af te vragen waar je staat in het leven. Je hebt al veel dingen gedaan.
Posted: August 23, 2017, 12:01 am
stier-horoscoop-dierenriem

Daghoroscoop tweelingen

Dit is de daghoroscoop voor tweelingen

Wees voorzichtig met het voedsel dat je tot je neemt. Het kan het verschil uitmaken tussen jezelf kiplekker of hondsberoerd voelen. Je weet zelf wel waar je gevoelige punten zitten, dus eet verstandig. Als het even meezit, loopt jouw hoofd helemaal om. Dat hoort bij jou. Je vindt dat alleen maar gezellig, terwijl anderen er knettergek van worden.
Posted: August 23, 2017, 12:01 am
tweeling-horoscoop-dierenriem

Daghoroscoop kreeft

Dit is de daghoroscoop voor kreeft

Het is momenteel lang leve de lol. Het liefst zit je in een cafeetje of op een terrasje of ga je uitgebreid shoppen. Helaas laat jouw budget dat niet toe. Ook jouw baas is niet zo te spreken over jouw inzet. Blijf reeel en ken je grenzen. Zoek ook een goede uitlaatklep voor de irritaties die je opbouwt. Duik een boekwinkel in en koop een boek.
Posted: August 23, 2017, 12:01 am
kreeft-horoscoop-dierenriem

Daghoroscoop leeuw

Dit is de daghoroscoop voor leeuw

Je begaat nogal een stommiteit, maar gelukkig kun je daar al vrij snel weer om lachen. Bekijk het maar zo: Je hebt er weer een geweldig verhaal bij om te vertellen op feestjes. Je hebt het geluk de laatste tijd aan jouw zijde, maar vergeet niet dat het gebruik van verstand ook erg belangrijk is. Je kunt niet altijd alleen maar afgaan op je gevoel.
Posted: August 23, 2017, 12:01 am
leeuw-horoscoop-dierenriem

Daghoroscoop maagd

Dit is de daghoroscoop voor maagd

Je bent lekker je eigen ding aan het doen en dat stimuleert de mensen om je heen om ook aan de slag te gaan. Dat doen ze dan ook graag met jouw hulp, het lijkt wel of jij overal een oplossing voor weet, of er anders een mouw aan weet te passen. Ga niet te vlug in op een voorstel, bekijk eerst de voor en nadelen. Het energieke gevoel krijg je vandaag.
Posted: August 23, 2017, 12:01 am
maagd-horoscoop-dierenriem

Daghoroscoop weegschaal

Dit is de daghoroscoop voor weegschaal

Je voelt je op dit moment spiritueler dan normaal. Je bent op zoek naar diepere kanten van het leven en je bent vatbaar voor dromerige verhalen van anderen. Pas daar mee op, want je bent vatbaarder voor leugens. Blijf kritisch luisteren en wees niet al te goedgelovig. Helaas krijg je veel aandacht van iemand, waarvan je dat liever niet zou hebben.
Posted: August 23, 2017, 12:01 am
weegschaal-horoscoop-dierenriem

Daghoroscoop schorpioen

Dit is de daghoroscoop voor schorpioen

Soms moet je een omweg maken om uiteindelijk op hetzelfde punt uit te komen. Dat kun je maar beter voor lief nemen, want ertegen vechten kost waarschijnlijk veel meer moeite. Je kunt wel ergens mee instemmen, maar onderken ook je eigen grenzen. Geef het op tijd aan, wanneer je vindt dat je eigenlijk al genoeg doet. Het is immers jouw leven.
Posted: August 23, 2017, 12:01 am
schorpioen-horoscoop-dierenriem

Daghoroscoop boogschutter

Dit is de daghoroscoop voor boogschutter

Houd voor ogen dat nog geluk, noch ongeluk trouwe begeleiders zijn. Je bent niet echt een heilige, maar je bent nu vastbesloten om de mensen in je omgeving een helpende hand te bieden wanneer ze die nodig hebben. Je bent vandaag in een heel tevreden gemoedstoestand. Er kunnen wat dingen om je heen gebeuren die dat gevoel zouden kunnen verpesten.
Posted: August 23, 2017, 12:01 am
boogschutter-horoscoop-dierenriem

Daghoroscoop steenbok

Dit is de daghoroscoop voor steenbok

Wees gerust, de positieve dingen zullen vandaag de overhand nemen. Je kunt je dus gewoon laten meevoeren met de stroom en genieten van de dingen. De invloed van de sterren doet je naar iets opwindends zoeken. Je wilt de dagelijkse sleur onderbreken. Je stapt vandaag met het verkeerde been uit bed. Je hebt dus een verschrikkelijk slecht humeur.
Posted: August 23, 2017, 12:01 am
steenbok-horoscoop-dierenriem

Daghoroscoop waterman

Dit is de daghoroscoop voor waterman

Wanneer iemand roddels over jou verspreid, mag je hem of haar daar best op aanspreken. Maar houd dan geen wrok, en probeer het af te sluiten en maak je er daarna niet meer zo druk om. Hij of zij zal het zich heus wel aantrekken. Je bent het liefst zo zelfstandig mogelijk, zorg er dan voor dat je dat zo kunt houden. Ga dus verstandig om met je geld.
Posted: August 23, 2017, 12:01 am
waterman-horoscoop-dierenriem

Daghoroscoop vissen

Dit is de daghoroscoop voor vissen

Reken op een aantal verrassende gebeurtenissen. Als vandaag de muren op je afkomen, blijf dan niet binnen zitten, maar ga er lekker op uit. Allerlei verplichtingen lijken je daar van af te houden. Bekijk kritisch of het wel echte verplichtingen zijn. Vaak gaat het om dingen waarvan je jezelf best kunt verlossen. Je voelt je vandaag wat rusteloos.
Posted: August 23, 2017, 12:01 am
vissen-horoscoop-dierenriem
blauwe-balk

Wilt u meer over astrologie en horoscopen leren?

Kijk op horoscoopweb.nl en kom meer te weten over uzelf en uw geliefde.